До седмици актрисата Ралица Паскалева ще стане майка за пръв път от волейболиста Теодор Салпаров. Развълнуваната д-р Стилянова от „Откраднат живот” е в трепетна подготовка за големия ден и без да иска издаде на феновете си пола на бъдещата си рожба. Тя ще е момиченце според всички подсказки, които звездата на Нова телевизия даде в интернет, макар и категорично да отказа да обявява какво ще е бебето, което очаква. 

"Важното е да е живо и здраво", напомняше Ралица в интервютата си и не оставяше да откопчат повече от нея. Е, с един не до там обмислен знак обаче тя даде да се разбере, че със Салпаров ще имат дъщеричка, а името й вече е избрано от бъдещите родители и само чака да бъде сложено в кръщелното свидетелство. То ще е с буквата на бащата на бебето - Теодор, като жест на любов от страна на актрисата. Волейболистът в началото се дърпал от тази идея, но малко по-малко бил убеден. За всеки случай обаче настоял двамата да имат и резервен вариант, за да може бебето да има най-подходящото за себе си име. Че бебето ще е от женски пол, показа новата прическа на Ралица. По традиция майките на момченца не се подстригват и не подкъсяват дори сантиметър от косата си от третия месец на бременността си та чак до раждането, пише "Хот Арена". Едва след това рискуват със смяна на фризурата. 

Паскалева се подготвила за раждането не само с новата си прическа, но и с последни слънчеви бани. Актрисата е пристрастена към морето, но след появата на мъничето си ще остане у дома поне в първия месец от живота му. Чак след това ще се опита да посети родните плажове, за да избегне градската жега.