Викингът, който се закани да "смаже главата" на звездата на Португалия Кристиано Роналдо, не спира с нападките. Исландецът, който играе в "Игра на тронове", явно екзалтиран от класирането на отбора на осминафиналите, се закачи с нападателя заради нападките му към островната страна, но с още по-остър тон.

“Кристиано Роналдо се държа като п**ьо. Когато каза, че Исландия никога няма да спечели нищо, със сигурност не е очаквал, че ще завършим пред него в групата”, коментира 191-сантиметровият гигант.

„Футболът се гради много повече около колектива, отколкото около индивидуалностите. Лестър вече го доказа. Подозирам, че в момента Кристиано дълбоко съжалява за коментарите си. Исландия в момента полудява. Цялата нация е зад момчетата и всичко се нарежда. Англия ще е фаворит в осминафинала, но ние вече показахме, че няма от какво да се плашим.“

„Искам да пратя съобщение до Кристиано. Скъпи господин Роналдо, когато казахте, че Исландия никога няма да спечели нищо, на бас, че не сте очаквали такова крайно класиране в групата. Я гледай себе си, ти егоцентричен ревльо!“, добави Бьорнсон.