ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Една от най-обсъжданите участнички в риалити шоуто "Ергенът" Виктория Асенова не спира да дава поводи да се коментира. След като стана ясно, че секретарката на изпълнителния директор Борислав Попов е уволнена от БФС, където изпълняваше и функциите на "мениджър футбол и социална отговорност", тя отново изпъкна с пристрастията си.

Брюнетката сподели видео в социалната мрежа "Тик Ток", в което отговаря на въпрос на свой последовател, който я пита кой е любимият ѝ тенисист. Виктория сътвори истинска сензация с отговора си.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Любим тенисист - Гришо. Аз не гледам тенис и реално знам Надал, знам Джокович, знам Федерер, но все пак да подкрепим българското - Гришо. И ако този пост стигне до Гришо, много ще се радвам да се запознаем. Все пак да се запозная и с тенисисти, не само с футболисти", казва Виктория, която все още е в играта и се бори за сърцето на милионера Александър Младенов в "Ергенът".

Бесен скандал в "Ергенът": Изритаха Памела и Габи, едната с тайно гадже - футболист на Лудогорец

Мрежата гръми: Скандални разкрития за Габи от "Ергенът" и женения футболист от Лудогорец СНИМКИ

В романтичното риалити Виктория постоянно си навлича омраза. Наскоро тя разтръби тайни за сестрите Памела и Габриела, обявявайки, че втората е любовница на футболиста на Лудогорец Оливие Вердон. Последва отстраняване на двете, след което Виктория доволно потриваше ръце.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

@vasenova1808 #ерегнът #викторияергенът #църпър #григордимитров #тенис original sound - Viktoriya Asenova
@vasenova1808 #викторияергенът #ерегнът #григордимитров #тенис #успех #полуфинал original sound - Viktoriya Asenova