Любовната сага между Григор Димитров и Мария Шарапова нараства с всеки изминал ден. Двамата нито потвърждават, нито отричат за връзка, като наблюдателни фоторепортери и журналисти, отразяващи изявите им в Австралия, откриха кое е общото между тях. Оказа се, че Гришо и Маша имат на ръцете си еднакви гривни, което донякъде потвърждава, че тенисистите имат вземане-даване.

Доказателственият материал е заснет на техни пресконференции в Австралия, където в момента тече Australian Open. Българинът отпадна от турнира не само на сингъл, а и на двойки, но въпреки това не си тръгва. Димитров е бил сред публиката на последния мач на Шарапова - победата й с 6:1, 6:0 над белгийката Кирстен Флипкенс, която я изстреля на 1/4-финал.

Медиите в Австралия твърдят, че Димитров разумно бил заел място на трибуните, а не в официалния бокс на любимата си, за да не се набива на очи.

А дали специалната гривна Маша е получила като подарък от Григор няма как да разберем от някой от двамата, тъй като те постоянно повтарят, че не коментират личния си живот.

grigor.jpg

ma6a1_1.jpg

MARIA_2.jpg

2_3.JPG