Нападателят на Астън Вила Оли Уоткинс е решил да скъса с ергенлъка. Според “Сън” голаджията е много близо до това да предложи брак на ослепителната си приятелка - модела на бельо Ели Алдерсън, като вече дори е започнал да търси пръстен.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Уоткинс обаче не иска каквото и да е сватба, а се готви да направи нещо грандиозно. Футболистът, който Астън Вила привлече от Брентфорд тази есен срещу 33 милиона паунда, има намерението да се венчае на Малдивите. За момента Уоткинс, който има 4 гола в 5 мача за Вила през този сезон, все още не е решил как да предложи на любимата си, но със сигурност ще бъде романтично. Според близък до футболиста самото тържество щяло да бъде изключително лъскаво, като за него Оли щял да се бръкне с 2 милиона паунда.

Самата Ели си заслужава усилията. 24-годишната брюнетка е неотлъчно до любимия си от 2018-а насам. Те официализираха връзката си по време на годишните награди на Английската футболна асоциация през 2019 г.

Ели е родена и израснала в Бъркшър - церемониално графство в Югоизточна Англия. Завършва интериорен дизайн, с което се и занимава, когато не е пред обектива. Има сестра близначка, която също така изглежда превъзходно в бански костюм. Всъщност Ели доста често пуска общи снимки със сестра си от плажа. В “Инстаграм” бъдещата госпожа Уоткинс се радва на 5000 последователи.