Една от най-популярните двойки в световния спорт - Мария Шарапова и Григор Димитров, отново попадна в центъра на медийното внимание. Най-добрият български тенисист и бившата №1 при жените бяха изловени от папараци по време на романтична разходка из улиците на Мадрид.

Интересна подробност е, че през миналата година именно в испанската столица двамата бяха снимани заедно и това стана повод да обявят публично връзката си. Тогава разходката им беше през нощта, а двамата правеха опит да прикриват лицата си с качулки. Сега обаче няма и следа от притеснение и влюбената двойка спокойно се разходи из Мадрид, без да се притеснява от папараците.

Снощи Гришо и Маша успяха да откраднат малко свободно време за себе си, въпреки натоварената им програма и подготовката за силния турнир в испанската столица. Гришо и Маша не криеха близостта си, дори напротив... през цялото време се държаха ръка за ръка, усмихваха се и с нежни жестове демонстрираха колко са влюбени един в друг. Така двамата си припомниха първите дни от връзката си.

По-късно днес Гришо и Маша ще научат имената на противниците си на старта на Мастърса в Мадрид.