ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ужасните земетресения в Турция и Сирия взеха хиляди жертви, а едно момченце определено живее втори живот, оцелявайки в ада. Набил Саид е изваден от развалините, а сега му се случи нещо уникално.

Детето от Сирия има късмета да бъде спасено от екипи от Саудитска Арабия, като им споделило, че желанието на живота му е да гледа мач на идола си Кристиано Роналдо.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Когато видял видеото, Турки Алалших - човекът, който отговаря за организирането на големи събития в Ал Насър, веднага реагирал.

"Сине, ти и майка ти сте добре дошли. Кой може да ми помогне да стигна до тях", написал Алалших в "Tуитър".

Още на следващия ден се разбрало кой. Момчето дошло в Саудитска Арабия със семейството си, а първият човек на клуба Мусали Ал-Муамар се погрижил да имат всичко, което желаят. Освен че гледали мач (б.р. - победата на Кристиано и съотборниците му с 3:1 над Ал Батин), те имали и среща с Роналдо - страхотен жест от лидера на Ал Насър. 

Набил Саид и семейството му ще помнят цял живот невероятното преживяване. За случилото се в Рияд вече информираха редица световни медии, а кадри от срещата на детето с Роналдо се разпространяват в социалните мрежи.  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК