Всички помнят връзката между Григор Димитров и Мария Шарапова между 2013 и 2015 година. Тогава се появиха слухове, че Гришо ще я доведе в Хасково, а местните баби ще й покажат как се прави лютеница и ще я научат да върти мотиката в двора.

Оказа се, че огромната звезда всъщност е имала огромен потенциал да стане родна снаха, тъй като далеч не е онази надута знаменитост, за която я мислеха всички.

Шарапова разкри в последното си интервю за списание People, че след края на кариерата й е претърпяла сериозна промяна в ценностите си и в момента се занимава с неща, типични за съвсем обикновените хора.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Често казано спортът не ми липсва, играя рядко и само за забавление с приятели. Опитвам се да поддържам форма с разходки и напоследък с бокс.

Колкото и да обичах да пътувам преди, сега ми е добре да си седя у дома. Прекарвам почти цялото си време в кухнята, за да готвя и пека сладки. Дори извадих от гардероба стара машина за сладолед, която стоеше неизползвана от години.

Всеки ден работя в задния двор, където си направихме градина. Така че, нещата стават много сериозни", заяви с усмивка рускинята.