ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившата съпруга на знаменития баскетболист Скоти Пипън – Ларса, получи неочакван удар от неговия бивш съотборник в Чикаго Булс и една от най-големите легенди на НБА Майкъл Джоджан. Въздушния си отмъстил на Ларса Пипън, която е доста похотлива и прелъстила сина му Маркъс Джордън, който е с 16 години по-млад от нея. Именитият татко не одобрявал връзката на отрока си, който вече мислел за семейство. Затова и решил да нанесе удар по Ларса, а за оръжие използвал Скоти Пипън-младши, проваляйки кариерата му в ЛА Лейкърс.

Преди седмица от клуба обявиха, че освобождават гарда. Оказа се, че не става въпрос само за спортни качества, а и за лична драма и отмъщение. И по-точно за аферата на майка му Ларса. Тя беше в брак със Скоти Пипън до 2016 година. Оттогава не се спира, но вече май се е кротнала и повече от година е с Маркъс Джордън.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Необходими бяха само две позвънявания. Майкъл Джордан се обади на Меджик Джонсън, а той от своя страна на собственика на Лейкърс“, разкри популярния американски рапър Камрон в подкаста „Това е, което е“. Това е истината зад освобождаването на 22-годишния баскетболист, който игра в две от предсезонните контроли.

Разочарованието далеч не е първото, което младият спортист понася заради Ларса. Преди да се хване с Маркъс, тя имаше връзка с баскетболистите Тристан Томпсън и Малик Близли. Те се засякоха със сина й в Лейкърс и не пропуснали да му подметнат, че са спали с майка му.

Ларса и бившият й съпруг Скоти Пипън имат четири деца – Скоти-младши, Престън, Джъстин и София. Членът на „Залата на славата“ в НБА пък се радва на още две дъщери от други връзки, а най-големият му син Антрон почина на 33 г. през 2021 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)