ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата съпруга на знаменития Скоти Пипън – Ларса, разкри сензационно, че е правила секс четири пъти всяка нощ по време на 23-годишния си брак с легендата на НБА и Чикаго Булс. Това би означавало, че двамата са го правили 33 600 пъти по време на брака си.

„Винаги съм правила секс четири пъти на нощ, всяка нощ. Нямах почивен ден нито веднъж за 23 години!“, изтъкна 48-годишната Ларса впечатляващата статистика за мощта на Скоти Пипън в шоуто на Анди Коен. Сега тя е с 32-годишния Маркъс Джордан, син на легендарния Майкъл Джордан, който бе съотборник с Пипън в най-успешните години на "биковете".

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Ларса и Скоти Пипън вдигнаха сватба по време на разцвета на Чикаго Булс през 1997 година. Те имат четири деца и се разделиха през 2016 година. Двамата бяха на път да се помирят, преди в крайна сметка да се разделят отново и да се разведат официално през 2021 година.

С разкритията си Ларса потвърди слуховете, които се носят за секс-булдозера Скоти Питън. Преди години човек от екипа на Чикаго Булс разкри пред медиите покрай документалната поредица посветена на Майкъл Джордан, че Въздушния таял завист към далеч по-даровития си съотборник. По думите на очевидец, след всеки мач на Булс в онзи период цяла опашка момичета и жени чакали Скоти пред съблекалнята, а при гостуване на Чикаго Булс в Лос Анджелис, ненаситната Мадона отсвирила след мача Джордан, за да качи в лимузината си именно Пипън.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК