Победителят в допитването на ФИФА и "Франс Футбол" Кристиано Роналдо изненада и уплаши феновете с вик в края на изказването си при награждаването си за най-добър футболист в света.
 
Португалецът получи "Златната топка" за втора поредна година и излезе на сцената със сина си, за да получи приза.
 
"Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен. Специално благодаря на моите съотборници и на президента на Реал Мадрид. Годината беше незабравима. Да спечеля този трофей е нещо уникално. Ще продължа да работя по същия начин, както го прaвех до момента, опитвайки се да продължавам да печеля титли и други трофеи за моя син и моя баща, който ме гледа там горе. Искам да призная на всички португалци, че никога не съм си мислел, че ще спечеля този трофей за трети път. Винаги съм искал да бъда един от най-великите играчи в света, а това изисква много усилия", заяви Роналдо, след което извика.
 
Поведението му бързо предизвика силна реакция в социалните мрежи и феновете започнаха да се надпреварват да измислят причини за крясъка на Роналдо. Според специалистите, крясъкът на Ронадо е боен вик, който португалецът използва, когато вкара гол.