Футболистите на Хасково получиха почивен ден и в лагера на отбора в Турция се отдадоха на празник. Поводът е рожденният ден на треньора Емил Велев. Кокала навършва 53 години и от сутринта е засипван с честитки и пожелания. 

Велев реши заедно с играчите си да се разходи до Алания. Там отборът ще посети крепостта и ще има време за пазар. Ръководството на клуба и футболистите пък са подготвили на треньора торта и фойерверки, с които ще го зарадват по-късно днес.

"От името на ръководството на клуба пожелаваме на Емил Велев да е все така здрав и да запази амбициите за спасение в "А" група. Но дори и да отидем в "Б" група, ще се радваме да продължим съвместната работа. Имаме сериозни виждания за бъдещето и проектът ни включва Емил Велев. В Хасково мислим за години напред, но наистина сега най-важното е да останем в "А" група. Благодарен съм му, че работим заедно", сподели изпълнителният директор Тихомир Петков пред БЛИЦ.

Вчера Хасково изигра втората си контрола от лагера в Турция и завърши наравно 1:1 с руския Газовик. Третата проверка е утре - от 15:30 часа срещу грузинския Сабуртало.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка