Александра Жекова не спира да се грижи за природата, като искрено се надява всички да опазваме околната среда и да не я замърсяваме. Най-добрата ни сноубордистка се включи в поредна добра инициатива. Жекова прие предизвикателството да почисти замърсена площ и да посади дръвче.

Красивата Сани предизвика на свой ред същото да сторят певицата Белослава, Део и световната шампионка на 200 метра едноместно кану Станилия Стаменова.

"Приех предизвикателството на CanonBulgaria за една #selfieless Коледа и направих мъничко добро, като почистих замърсена зелена площ и посадих дръвче! Важно за нашето бъдеще е да живеем в хармония с природата, да я пазим и уважаваме, а ако правим добринки всеки ден, светът ще се промени към по-добро! Предизвиквам #Beloslava, DeyanGeodarovSlavchev, Staniliya Stamenova и всички, които искат да се включат, да споделят своята добринка, като отправят своето послание към света и номинират по още трима свои приятели, за да можем заедно да достигнем до повече хора!", написа Сани във "Фейсбук".