Една от звездите на Барселона Жерар Пике разказа интересна история от престоя си Манчестър Юнайтед и разкри тайна, която всеки шофьор трябва да знае. Пике призна, че когато е бил 20-годишен, се е качил на колата си в под влияние на алкохол.

"Бях на купон, пийнах, а след това тръгнах да се прибирам. Тогава всички правеха така и аз последвах примера им. Лошото е, че минах на червен светофар и полицията ме спря. Накараха ме да духна в дрегера, но им отказах и докато се усетя, ми сложиха белезници и ме вкараха в полицейската кола.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Закараха ме в управлението и ми казаха, че ще ми вземат кръвна проба. Заплашиха ме, че ще прекарам нощта в затвора и отивам на съд, ако пробата ми е положителна.

Взеха ми телефона, портфейла и ключовете. Имах само няколко монети в джоба и тогава се сетих за градска легенда, която съм чувал в Испания.

Разказват, че ако смучеш монети, нивото на алкохол се понижава. 

Нямах друг избор и го направих. Представяте ли си сега с този COVID да направя подобно нещо. Беше отвратително. Оказа се, че нивото на алкохол в кръвта ми не е достатъчно, за да ме задържат. Не знам дали монетите помогнаха, но помня, че ме освободиха", разказа с усмивка Пике по време на гостуването си в YouTube шоу.