Доскорошната състезателка по художествена гимнастика Ренета Камберова от няколко дни живее като в приказките. Заедно със своя приятел Благой Гоцев са на екзотична почивка на остров Бали. Двамата заминаха на 30 декември и часове преди новата година пристигнаха на острова, на който посрещнаха 2018-та.

Още в първите дни от зимната, а за тях лятна ваканция – Рени и Благо се наслаждават на всички щури и традиционни за местните мероприятия. Първо се качиха върху слонове и опитаха какво е да се движиш бавно, но на няколко метра над земята върху гърба на слона. След това посетиха маймунската гора, в която Рени се сдоби с... бебе. И го нахрани с шише с биберон досущ както майка храни детенцето си.

Абсолютната световна шампионка от Измир 2014 година и олимпийска медалистка с ансамбъла от 2016-а не крие и любовта до себе си. Доста незапознати се поупражняваха върху професията на момчето, което завладя сърцето на красавицата. Затова е редно да напишем истината – той е в края на висшето си образование и учи транспортно строителство в УАСГ. Не е боксьор, нито ММА състезател, а още по-малко джудист или самбист. И не е специалист по архитектура...

„Много сме щастливи заедно и си прекарваме чудесно. Не искам да се ровят в личния ни живот, затова нито говоря, нито имам желание да го правя. Достатъчно се начетох на измислени лъжи по наш адрес“, сподели Рени. Както е известно, Камберова продължава ангажиментите си като отговорник за спорта в родния си град Пазарджик.

Последните и най-актуални снимки, които Рени и Благой изпратиха на екипа ни са от мястото, на което е заснет хитовият филм "Яж, моли се и обичай" с Джулия Робъртс. 
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ