ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Организаторите на Australian Open обявиха програмата на мачовете за понеделник и вторник. От нея стана ясно кога двамата български участници на турнира ще започнат своето участие на Откритото първенство на Австралия. Турнирът стартира в предстоящата нощ на 13 срещу 14 януари.

Първата ни ракета при жените ще играе в 2:00 часа през нощта в понеделник. Нейна съперничка е Кайла Дей (САЩ). Двете само преди няколко дни играха една срещу друга, а американката отстъпи на Томова в квалификациите на турнира в Хобарт в три сета след обрат.

Победителката от мача между двете в Мелбърн във втория кръг ще играе срещу Елина Свитолина (Украйна) или представителката на домакините Тайла Престън, която участва с уайлд кард.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Григор Димитров се изправя срещу унгареца Мартон Фучович във вторник сутринта. Все още не са ясни началните часове за мачовете от деня, за да може българските фенове да разберат кога точно Гришо ще започне участието си на Australian Open. Очаква се точната програма за вторник да бъде обявена утре или най-късно в понеделник сутринта.

Димитров и Фучович имат до момента три мача помежду си, като унгарецът е с предимство в баланса с 2:1 победи. Мартон Фучович се наложи над най-добрия български тенисист през 2020 г. в Синсинати и на US Open, а на следващата година Гришо спечели срещата между двамата в Сан Диего.

Във втория кръг победителят от предстоящия мач между Димитров и Фучович ще се изправи срещу представителя на домакините Танаси Кокинакис или Себастиан Офнер (Австрия).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!