Изключително нелепо оправдание си намери диджей Мартен Роберто, който посрами цяла България с факта, че не изпълни желанието на Новак Джокович и да пусне любимата му българска песен по време на голямото шоу срещу Григор Димитров в зала „Арена 8888 София“ във вторник вечерта.

Суперзвездата на световния тенис поиска диджеят да му пусне „Луда по тебе“ на Камелия, но Мартен Роберто обяви, че не разполага с песента, въпреки че за всеки професионален дисководещ не би трябвало да е проблем във всеки момент да пусне всяка пожелана песен.

Подобно желание на Ноле във всяка друга точка на света щеше да бъде моментално изпълнена, но това не се случи в България. В резултат на това се наложи Джокович сам да изпее хита в акомпанимент на публиката в залата.

"Подбрал съм само „усмихнати“ изпълнения, подчинени на стила, който харесваме - по-фънки, защото ние, които се занимаваме с музика, сме големи фенове на този стил. Това е не просто музика, а пулсация, която можем да намерим и в рокендрола, соул музиката и диското", обяснил Мартен Роберто в интервю за „Радио София“ преди двубоя.