ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Могъщият телевизионен гигант „Евроспорт“ явно се е превърнал в долнопробно софийско такси, което иска да цака с повече кинти клиентите, които са имали нещастието да го наемат от летището до центъра.

Такова е усещането ми, когато в четвъртък „Евроспорт“ за пореден път реши да „скрие“ от родната аудитория директното излъчване на мача на Григор Димитров с Кокинакис. За да гледа Гришо и без това изстрадалият български народ трябваше да се абонира за приложението на „Евроспорт“ и да си плати.

И не само работещите наши сънародници трябваше да извадят допълни левчета, но и бедните български пенсионери, които си броят стотинките за хляб, мляко и лекарства!

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Явно в желанието си да трупа печалба, централата на „Евроспорт“ няма да се спре пред желанията на жадните за емоции българи, които искат да се насладят на играта на един от малкото ни отлично представящи се спортисти. Или просто става дума за трупане на финансови дивиденти?!

Какво ги интересува в „Евроспорт“, че българският народ е травмиран и безпаричен? Важното е касата на телевизията да се пълни! И, ако в централата на телевизията не се трогват от очакванията на българите, то е потресаваща апатията на колегите им в уж българския офис.

Към този час широката общественост не е информирана за поне едно писмо от българските служители на „Евроспорт“ до телевизията – майка, в което да са поискали мачовете на Григор Димитров да бъдат излъчвани на живо!

Защото българите се интересуваме много повече от изявите на Гришо, отколкото от всеки друг тенисист!

Да не говорим колко са дразнещи постоянните прекъсвания на останалите тенис мачове за всякакви реклами на колоездачи и безкрайни повторения на най-различни отминали състезания.

Затова е крайно време българите, които работят в „Евроспорт“, да реагират на безобразията и да напомнят на началниците си, че поне частично могат да измият срама  от досегашните си решения, ако излъчат директно всички предстоящи двубои на Григор!

Мачкай, Гришо!

Ивайло Крачунов