ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович беше емоционален след победата над първата ракета на България Григор Димитров с 6:4, 6:3 във финала на турнира от сериите „Мастърс 1000“ в Париж.

„Извинявай за развитието на този мач. От собствен опит знам, че не е лесно да губиш финали. Тази седмица обаче ти игра един от най-добрите тениси, които някога си показвал. За мен е удоволствие да споделям корта с теб. Да знаеш, че ние с теб вече сме "следващото поколение" или както там се нарича“, заяви Джокера, след като взе трофея.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Благодаря и на екипа си. Имаше три мача преди този, които спокойно можеше да загубя. Вие свършихте много работа извън корта, така че тази победа е толкова ваша, колкото и моя. Искам да благодаря и на децата, които подават топките - вие сте най-добрите на света. Благодаря и на публиката. През всички години, в които играя тук, атмосферата винаги е невероятна. Благодаря ви, че подкрепяте тениса. Очевидно е, че Париж има традиции в тениса и моите отношения с вас са специални. Благодаря за енергията, която създавате. Довиждане и до следващата година", добави сърбинът.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!