ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният №1 Новак Джокович стигна до сблъсък с Григор Димитров в третия кръг на силния Мастърс турнир в италианската столица Рим, след като елиминира аржентинеца Томас Мартин Ечевери със 7:6(5), 6:2 след малко под два часа игра.

Сърбинът игра с налакътник на дясната си ръка, за да облекчи  дискомфорта, който изпитва в тази област от Баня Лука (Босна), където загуби от своя сънародник Лайович. Срещу Ечевери той дори беше на ръба да повърне няколко пъти поради стомашни проблеми.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Джокович се поизпоти доста в първия сет, след като допусна пробив в началото и изоставаше с 1:3. Все пак Ноле докара нещата до тайбрек, в който губеше с 3-5 точки и все осъществи пълен обрат, за да спечели сета със 7:6(5). Във втория сет Джокера проби рано световния №61 и поведе с 2:0, а след това нямаше проблеми да затвори мача с 6:2 в своя полза.

Сред ВИП-феновете на Ноле бе не кой да е, а Специалния Жозе Моуриньо. Треньорът на столичния Рома дори прегърна сърбина, двамата великани изразиха възхищението си един от друг.

Джокович и Гришо ще играят за втори път тази година, след като в третия кръг на Australian Open сърбинът победи българина със 7:6(7), 6:3, 6:4.

До момента двамата са изиграли 11 мача помежду си, като сърбинът е спечелил 10 от тях, а българинът само веднъж - на "Мастърс" турнира в Мадрид преди десет години в три сета.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!