ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Големият фаворит за титлата от Australian Open Новак Джокович се класира за полуфиналите, след като записа успех с 6:1, 6:2, 6:4 над руснака Андрей Рубльов. Двубоят продължи 2:05 минути, в които сърбинът не остави никакви съмнения в предимството си на корта и сега му предстои да постигне още две победи, за да завоюва десетата си титла в Мелбърн.

Джокович бързо си осигури спечелването на първия сет, след като направи пробив в сервиса на Рубльов в четвъртия гейм. После направи още един в шестия, за да поведе с 5:1, а след това при собствено подаване приключи частта – 6:1.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Развитието на втория сет не се различаваше много от това на предходния. Джокера осъществи брейк в подаването на руския си съперник за 3:2. След това направи още един за 5:2 и при собствения си сервис-гейм спечели частта с 6:2.

Третият сет започна с пробив в полза на Ноле още в първия гейм. Този аванс беше достатъчен на Джокович да стигне до успеха в частта с 6:4, а с това и до триумф в мача в три сета.

Така Новак  успя да изравни рекорда на Андре Агаси за най-много поредни победи на Australian Open - 26. Сърбинът няма загуба в Мелбърн от 2018-а насам.

На полуфиналите Джокович ще играе срещу американеца Томи Пол, който за първи път в кариерата си ще играе във финалната четворка на турнир от Големия шлем. При успех Ноле ще задмине Агаси.

Резултати и програма на Australian open - мъже
Резултати и програма на Australian open - жени

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК