Григор Димитров се прибира в България още днес или утре, научи БЛИЦ от сигурни източници. Най-добрият ни тенисист идва за предстоящия турнир Garanti Koza Sofia Open, който стартира тази неделя и ще продължи до 12 февруари.

Както вече стана ясно, първият мач на Гришо в тазгодишното издание на надпреварата в зала "Арена Армеец" ще бъде в четвъртък, 9 февруари - на 1/8-финалите. Въпреки това Григор е решил да се прибере по-рано в родината. Димитров ще пътува за София от Монте Карло. Той прекара няколко дни в Княжеството с любимата си Никол Шерцингер, разпускайки след фурора му в Австралия.

Интересът към турнира в София е огромен именно заради участието на Григор, който пропусна миналогодишното първо издание. Билетите са почти разпродадени, а преди мачовете му се очаква да се развихри черна борса.

Българинът вече сподели, че е пределно мотивиран да продължи с доброто представяне, показвайки, че очаква с нетърпение мачовете в "Арена Армеец". "Страхотно начало на годината. Очаквам двубоите в София", написа преди дни Григор в социалната мрежа.