Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе на среща с премиера Бойко Борисов, за която вече информирахме. Хасковлията обаче не е бил там само, за да похвали положителните промени в държавата, но и за да лобира за своя мениджър Георги Стоименов, научи ексклузивно БЛИЦ.

Вече разкрихме, че импресариото, заедно с Гришо, иска да издигне голяма бизнес сграда на мястото на паркинга на скандалните кортове "Малееви" на клана Берберян, намиращи се близо до Борисовата градина. Димитров и Стоименов отсега потриват ръце от огромните печалби, които ще прибират от наеми и продажби в планирана бизнес сграда. Мястото е изключително примамливо, комуникативно и развито. Намира се на булевард "Пейо Яворов", а до него има редица други административни сгради, парк и болница "Токуда". В близост има и мол, а до мястото се стига лесно и през центъра и по Околовръстното шосе. Имотите там държат високи цени и от това искат да се облагодетелстват тенисистът и Стоименов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Григор е обещал пред Бойко Борисов, че до сградата ще има и тенис академия, която да бъде от полза на младите български спортисти. Предвид видимото нежелание на Димитров и клана Берберян да подпомагат българския тенис, е любопитно дали поне 2 часа седмично децата ще могат да тренират безплатно на бъдещите кортове.

Любопитно е да се види и реакцията на протестърските организации, които в момента вдигат шум до небесата за евентуалното застрояване на част от Борисовата градина за стадион на ЦСКА. Точно в тези организации членуват членуват Юлия Берберян и голямата й дъщеря Мануела.

Само преди два дни БЛИЦ разкри и показа ексклузивни снимки как Григор и Стоименов вдигнаха голяма скандал на жълтите павета, след като на колата им бе поставен скоба.