Григор Димитров се замеси в скандал в центъра на София, научи ексклузивно БЛИЦ, като показваме и снимка от случилото се. 

Преди минути тенис звездата и мениджърът му Георги Стоименов имаха разправия със служители на Център за градска мобилност.. 

Докато обядваха в ресторант "Ла Капанина" на пъпа на София, Григор забелязал през прозореца, че поставят скоба на БМВ-то му, и веднага изскочил навън. Димитров и агентът му се развикали, търсейки обяснение от служителите, които си изпълняват работата. Те са наблюдавали жалката картинка, гледайки с очи като палачинки, невярващи на случилото се.

Странно защо Григор допуска изобщо да се стигне до подобна ситуация. Толкова ли е сложно да пуснеш есемес и да си заплатиш престоя за паркирането в синята зона на жълтите павета. И то при положение, че има милиони в сметката си, а и в ресторанта, в който е седнал да обядва, едно блюдо е от 30 лева нагоре... В крайна сметка хасковлията заплати глобата, а скобата беше премахната от автомобила му.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Димитров се прибра в България, след като се сгромоляса на "Уимбълдън", отпадайки още на старта. Хасковлията водеше с 2:0 сета срещу Корентин Муте, но позволи на 20-годишния французин да го обърне до 2:3 сета (6:2, 6:3, 6:7(4), 3:6, 1:6) и да го изхвърли от турнира от Големия шлем.

СНИМКА БЛИЦ: