Никакъв сигнал от Гришо след заразяването му с коронавирус няма поне до момента. Вече близо две седмици най-добрият ни тенисист не публикува нищо на профилите си в социалните мрежи. Това веднага поражда въпроси: Какво се случва с Григор Димитров? Всичко наред ли е с него? Къде се намира в момента и как върви лечението му?

Източници на БЛИЦ разкриха, че Гришо е добре. Единствено през първите три дни той е чувствал дискомфорт – първо имаше температура, а после отпадналост и леки болки в мускулите. След това Димитров не е имал никакви проблеми, тъй като здравословното му състояние се е възстановило на 100 процента.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Все още няма информация какво са показали последните тестове. Според запознати, хасковлията е минал нови изследвания преди два дни в Монако. Гришо е там под карантина, която е изтекла вчера.

„Това, за резултатите от последните тестове, го знаят само той и родителите му. Но със сигурност вече е добре. Майка му и баща му нямат  коронавирус, тестовете им бяха отрицателни още тогава, когато се разбра, че синът им е заразен“, уточниха източници на БЛИЦ.