България има само един тенисист на US Open и това е Григор Димитров. Това обаче явно не вълнува некадърниците от Евроспорт, които отново не показват мача на българина срещу Алекс де Минор от осминафиналите на турнира от Големия шлем.

Първият път при мач на Григор на US Open от телевизията пуснаха двубоя с час и половина закъснение, а сега вместо да наблюдаваме на живо битката на хасковлията, от Евроспорт ни показват женски мачове и включвания на Матс Виландер. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Има ли кой да се замисли в Евроспорт, че и децата знаят, че имаме само един човек на US Open и всички искат да гледат.

Дали сръбският Евроспорт не би излъчил мач на Новак Джокович на турнир от Големия шлем? Дали швейцарския Евроспорт не би излъчил мач на Федерер от турнир от Големия шлем? Едва ли!

Минути след като коментара на БЛИЦ излезе в сайта, некадърниците от Евроспорт най-накрая се събудиха от зимния си сън посред лято и пуснаха мача, с което  се спасиха от резила. Дано никога повече не повтарят тази своя грешка!

Точно когато Гришо се устреми към успеха и четвъртфиналите, от Евроспорт отново спряха картината и пуснаха първо как Серина Уилямс си рови в сака, а след това как играе с Петра Мартич. 

Заради това българите са принудени като аборигени да ровят в интернет и да търсят линкове, на които да наблюдават мача на най-добрия ни тенисист, вместо да го гледат спокойно по телевизия Евроспорт.