Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е минал преглед на ядрено-магнитен резонанс и е започнал рехабилитация, за да се подготви за предстоящите турнири в САЩ. Това съобщи Гришо в изявление в "Инстаграм". 

Както е известно, заради травма в в левия крак той беше принуден да се откаже преди края на двубоя си срещу Алексей Попирин на US Open преди три дни.

"Това не е начинът, по който исках да премине турнирът, но се случват такива неща. В момента правя рехабилитация на травмата в стъпалото ми. Нямам търпение да се завърна на корта скоро", написа Григор. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"След преглед на ядрено-магнитен резонанс установихме причината за болката, която чувствам. Ще ми е нужно известно време, за да се излекувам, но се надявам, че ще бъда готов за турнирите на Западното крайбрежие. Благодаря на всички фенове за подкрепата, която ми оказват на всяка крачка от пътуването ми. Ще се видим отново скоро", добави световният №18.

Следващият турнир, на който Димитров е заявил участие, е ATP 250 надпреварата в Сан Диего (27 септември – 3 октомври), а след това възнамерява да играе и на Мастърс турнира в Индиън Уелс (7-17 октомври).