ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Григор Димитров коментира победата си над аржентинеца Франсиско Серундоло на турнира в Лондон и задаващата се битка със световния №2 Карлос Алкарас. Двубоят е последен по програма на Централния корт и ще започне около 19:00 часа.

„Като цяло съм много доволен от нивото, което показах днес. Условията не бяха никак леки, тъй като на моменти бе доста ветровито. Освен това Франсиско е страхотен играч и талантът му е неоспорим. Във втория сет бях в трудна ситуация, но в последните няколко гейма взех правилните решения“, заяви Григор, след което бе попитан дали умишлено е започнал участието си от квалификациите.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

 „Да, участието в квалификациите определено ми помогна много. Хубаво е, че имах възможността да дойда няколко дни по-рано и да се подготвя. Това, че изиграх още няколко мача, също оказа много позитивно влияние върху формата ми“.

В заключение Димитров коментира и предстоящия си сблъсък с Карлос Алкарас на четвъртфинала.

„Карлос е много млад, но въпреки това играе невероятен тенис и вече е шампион от Големия шлем. Няма какво толкова да се каже в това отношение. Няма да играя срещу него за пръв път, но сега условията ще са различни. Ще подходя така, както към всеки друг мач. Ще дам всичко от себе си и ще видим какво ще се случи“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!