Първата ракета на България - Григор Димитров даде своето мнение след успеха с 6:3, 6:4 над Йошихито Нишиока на старта на турнира в Бризбейн (Австралия). Хасковлията заяви, че връзката му с легендата Андре Агаси е специална и е щастлив от неговото присъствие в щаба му.

"Всяка година е ново начало. Винаги е хубаво да започнеш добре, да запишеш добри резултати на старта. Първият мач не е лесен, все още сме 2018 година. Трябва да си готов да преодоляваш всяко препятствие, което се появи на пътя ти. Мисля, че нямам поводи да съм недоволен, хубава победа. Единственият начин да си върнеш позициите, е да печелиш мачове. Когато го правиш, трупаш и повече самочувствие", каза Гришо. 

"В екипа сме уверени и настроени оптимистично. Да имаш в щаба си Андре Агаси е много ценно. Връзката ни е специална и се надявам нещата да продължат да се развиват позитивно. Свързва ни приятелство, братство. Той помага много с работата на корта, но предлага и един по-различен поглед. Двамата с Дани Валверду са чудесен тандем, трябва да бъда изключително доволен, че зад мен има двама толкова големи специалисти", добави първата ни ракета.

Григор очаква на 1/8-финалите в турнира победителя от двойката Джон Милман - Тенис Сандгрен, които играят по-късно днес.