Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Григор Димитров обясни причините за загубата от Станислас Вавринка на 1/8-финалите на турнира в Мадрид. Българският тенисист призна, че швейцарецът е правел малко грешки от основната линия и е заложил на силен сервис. Гришо определи като нечестни словесните спорове, в които Вавринка влизаше със съдията.
 
“Вавринка сервираше страхотно и нямаше грешки от основната линия. Оръжията му сработиха по-добре и заслужено победи. В края на мача бях отпаднал физически. Още след първия сет не се чувствах добре, а и по време на целия двубой не бях в кондиция. Направи ми впечатление и поведението на Вавринка. Не ме афектира, но споровете му със съдията не бяха честни," заяви българинът след мача.
 
"Целта ми е място в Топ 10. Просто трябва време. Всеки от младите играчи има шанс за първата десетка, стига да е в добра форма и използва правилните аргументи на корта. Само трябва да се справим с напрежението, за да се докажем. Колкото по-рано стане това, толкова по-добре. А защо младоците не можем още сега да сме в Топ 10? Защото получаваме крампове още във втори кръг. Много неща в тениса отдавна се промениха”, допълни Димитров.
 
“Добра седмица, очаквам с нетърпение Рим! Благодаря на всички привърженици. Едни от най-добрите”, написа българският тенисист на профила си във “Фейсбук”.