Мачът на Григор Димитров с Феликс Оже-Алиасим на турнира в Куинс от сериите АТР 500 бе официално преместен за сряда. Причината е неспирен дъжд над Лондон, който до момента прави невъзможно провеждането на срещите от програмата за деня.

Срещата на най-добрия български тенисист срещу канадеца бе насрочена за четвърта в програмата на Централния корт, където мачовете трябваше да започнат в 14:00 часа българско време. Първоначално програмата бе съкратена на три мача, а след това и двубоят на Гришо бе оставен за сряда.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Преди сблъсъка между българина и канадеца трябва да се състоят срещите Стан Вавринка - Дан Еванс, Хуан Мартин дел Потро - Денис Шаповалов и Стефанос Циципас и Кайл Едмънд. Очаква се на всеки от четирите корта ще се проведат по два мача днес, но и това е под въпрос към момента.

Гришо и Феликс Оже-Алиасим не са играли досега, но канадецът демонстрира страхотна форма, след като стигна до финал на турнира в Щутгарт и загуби от италианеца Метео Беретини.

Ако Григор преодолее този съперник, го очаква битка на 1/8-финалите с някой измежду Адриан Манарино и Ник Кирьорс. Евентуален съперник на 1/4-финалите би бил Стефанос Циципас.