Звездата на българския тенис Григор Димитров вярва, че България може да бъде по-добро място за живеене. Гришо даде интервю пред БНТ, в което говори за успехите и стремежите си в личен и професионален план.
 
Димитров заяви, че след като взе първия си трофей като професионалист през изминаващата година, има за цел да се представя на ниво и в турнирите от Големия шлем през идната 2014 година.
 
"И аз имам недостатъци, но всеки ден се боря. Единственото, което ме интересува е да играя добре. Искам да бъда във форма и да се представям добре", заяви Гришо.
 
Той подчерта, че иска да го свързват повече с успехите му на корта, отколкото с личния живот. В края тенисистът призна, че обича да се връща в България и се гордее, че е българин.
 
"Рядко съм тук, но винаги съм бил горд, че съм българин. Знам, че страната ни може да бъде много по-добро място за живеене. С повече закони, с повече ред, с повече дисциплина нещата ще се получат. Все още играя за България и се чувствам добре, когато се връщам тук", заяви Димитров.