ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се отказа от участие на турнира на двойки в Индиън Уелс. Това стана, след като Гришо спечели със 7:5, 6:2 срещата си от втория кръг на сингъл срещу Александър Мюлер (Франция).

В понеделник вечерта на Димитров предстои среща с друг представител на Франция – Адриан Манарино. Заради това хасковлията предпочете да се оттегли от битките при дуетите, за да може да се възстанови за следващия си двубой на сингъл. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Гришо трябваше да играе в тандем с британеца Дан Евънс, а за техни съперници в първия кръг жребият отреди Александър Зверев (Германия) и Марсело Мело (Бразилия).

След отказването на Димитров срещу Зверев и Мело по спешност се изправиха Маркъс Даниел (Нова Зеландия) и Джон Патрик Смит (Австралия). Самият Даниел обяви на стори в „Инстаграм“, че извънредно е повикан да играе заради оттегляне от двойките на Григор Димитров.

В крайна сметка Александър Зверев и Марсело Мело спечелиха срещу австралийско-новозеландския дует с 6:2, 6:4. На четвъртфиналите германецът и бразилецът ще играят срещу Иван Додиг (Хърватия) и Остин Крайчек (САЩ).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!