ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров показа кадрите, които техническият му спонсор „Lacoste“ засне в България преди няколко седмици. Видеото е част от поредицата „Between the lines“ (Между линиите) на фирмата за спортна екипировка.

Краткият филм, който Гришо и „Lacoste“ споделиха в социалните мрежи, показва кадри от Хасково. От видеото може да се види колко горд е Димитров със семейството си родния си град и България.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Няма значение откъде си. С упоритост и любов към играта всичко може да се случи. Аз съм Григор Димитров, на 32 години съм и съм от Хасково, България. Страстта ми към тениса се зароди много рано. Баща ми е треньор по тенис, а майка ми е бивша волейболистка. Израснах в много спортно семейство. Идвам от малък град, който няма особени традиции в тениса. Мисля, че това остави отпечатък върху мен и ми помогна да остана съсредоточен“, казва Григор, докато камерата следи пътя му из забележителности на Хасково и бившето му училище.

„Съветът, който ми дадоха и който самият аз давам непрекъснато, е да не вървиш по утъпканата пътека. Няма преки пътища. Всички сме уникални по свой собствен начин. Много е важно и да се обградиш с добри хора. Дори когато съм далеч от България, чувствам, че голяма част от мен принадлежи на това място. Винаги, когато се връщам в Хасково, се чувствам като у дома си,“ допълва най-добрият български тенисист.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!