ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Григор Димитров и Александър Бублик ще открият програмата днес на централния корт на турнира от сериите Мастърс 1000 в Париж. Двамата излизат един срещу друг от 12:00 часа българско време в мач от третия кръг.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Първата ни ракета стигна до срещата с Бублик, след като вчера постигна страхотен успех, елиминирайки №3 в световната ранглиста Даниил Медведев (6:3, 6:7(4), 7:6(2).

26-годишният тенисист, състезаващ се за Казахстан, обаче е сред неудобните съперници на Гришо. В общия баланс роденият в Русия Бублик води с 3:2. Този сезон двамата се срещнаха в Марсилия, където световният №33 надделя със 7:5, 3:6, 7:6(2) в мач от 1/4-финалите, а днес Григор ще опита да му отмъсти.

Последната победа на Димитров е от 2022 година на Мастърса в Индиън Уелс, Гришо има успех над Бублик и в Синсинати (2021 г.).

Този сезон е най-успешният до момента в кариерата на Бублик. През 2023 г. той вдигна две от общо три титли в кариерата си до момента.

Днес в Париж ще играят още Новак Джокович, Стефанос Циципас и Андрей Рубльов. Руснакът излиза срещу Ботик ван де Зандсхулп след мача на Гришо.

Ноле ще бъде на корта не преди 20:30 часа срещу Талон Грикспоор.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Мачовете им до момента: