ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Григор Димитров говори след победата срещу Давид Гофен (6:4, 7:5), с която изравни резултата между двете страни за United Cup в Австралия.

В интервюто след мача българинът каза колко добре се чувства в турнирите на континента, а след това стана дума и за поредната мощна българска подкрепа от трибуните.

"И днес имаше много български фенове тук. Винаги съм искал да играя с този флаг на гърдите. Горд съм от това, че съм българин. Гордея се с родината си. Благодаря за невероятната подкрепа. Това значи много за мен", заяви Гришо.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Преди това той  отбеляза колко трудно е било да победи Давид Гофен, с когото се познават отлично и бяха партньори на двойки в няколко турнира.

"Давид е много неприятен съперник, защото двамата се познаваме отлично. Той знае какво мога да направя на корта, както и аз знам какво може той. Доволен съм, защото днес се получиха неща върху които работих в последно време.

Да, чувствам се много добре. Това е последният ден на тази година, да видим как ще започне следващата", заяви Гришо около 14:00 часа местно време в очакване на 2023-а.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК