ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Некадърният съдия Павел Маринов направи изключително груби грешки, с които ощети Александър Донски в полуфиналния му мач на турнира Санта Марина. Надпреварата се провежда в Созопол. Некадърникът Маринов подари победата на румънеца Себастиан Джима с 6:3, 4:6, 6:3. 

Маринов сгреши цели три пъти в рамките на един гейм в решителната трета част при 5:3 за Джима, а с фаталната си грешка предизвика мачбол за съперника на Донски. 

Отделно Маринов, който не се показа като българин, а като еничар, допусна мамалигара да псува през целия мач на родния си език и нито веднъж не му направи забележка. 

Българската публика, която наблюдаваше полуфинала, на няколко пъти изригна срещу грешните отсъждания на Маринов, но окото му не мигна и той не се подвоуми да прецака българския национал.

 Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Бруталното съдийство, което ощетява нашите сънародници на уж българския турнир се превръща в тенденция на Санта Марина къп и помрачава иначе добрата организация на домакините. Феновете се чудеха защо съдиите вместо да отсъждат принципно, когато реферират мачове с участието на сънародници, те гледат безогледно да ги ограбят.

Некадърникът Маринов никога повече не трябва да съдийства в мачове, а вместо това е добре да отиде на село и да гледа овце. Мачове като днешния ще тежат на съвестта му, ако изобщо има такава. 

Александър Лазаров и Симеон Терзиев бяха сред зрителите на мача. Те също останаха неприятно изненадани от грешните отсъждания на Маринов.

Преди 3 години отново некадърни съдии на Санта Марина къп направиха груби грешки във финалния мач на двойки, в който Донски и Лазаров загубиха. Именно реферите подариха титлата на техните противници.

Тенис специалисти припомниха пред БЛИЦ, че българските съдии, които отсъждаха на Sofia Open, се справиха отлично със задълженията си, явно защото получават по-високи хонорари. Докато тези в Созопол гледат да претупат задълженията си и същевременно да се подмажат на чуждестранните състезатели и да ги мотивират отново да се върнат в комплекса "Санта Марина" и да правят оборот.

Подобни индивиди едва ли си дават сметка, че пропуските им са хвърлили на вятъра стотици часове тренировки на корта и във фитнес залатa. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК