ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Световният №4 Яник Синер надви трудно третия в света Даниил Медведев с 6:3, 6:7(4), 6:1 за 2 часа и 25 минути игра в първия полуфинал на Финалите на ATP в Торино и ще спори за титлата с победителя от Карлос Алкарас и Новак Джокович. С успеха си италианецът записа осма поредна победа над противник от топ 10.

Любимецът на местната публика проби Медведев в четвъртия гейм на първия сет, а това се оказа достатъчно, за да го спечели с 6:3 след 46 минути игра и да поведе в резултата.

Руснакът не се предаде и в един изключително равностоен втори сет, в който до пробиви не се стигна, успя да спечели тайбрека със 7-4 точки, за да вкара мача в решителна трета част.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Синер поведе с 3:0 в третия сет след пробив във втория гейм, а след това още веднъж спечели подаването на Медведев за 5:1, сервирайки за победата. Италианецът поведе с 40-0 и си осигури три поредни мачбола, реализирайки още първия от тях за 6:1 след грешка на руснака.

Така след третата си поредна победа над този съперник Яник Синер очаква големия финал срещу Алкарас или Джокович, когото надви в груповата фаза. Италианецът е единственият, който успя да спечели всичките си срещи на турнира до момента, след като в групата си победи още Стефанос Циципас и Холгер Руне. Медведев записа победи в групата си над Саша Зверев и Андрей Рубльов, но отстъпи пред Карлос Алкарас и след загубата от Синер отпада на крачка от финала.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!