Красивата испанска тенисистка Паула Бадоса, която преди време използва Григор Димитров като пример за провал в любовта, направи любопитни разкрития за "Уимбълдън", връзката си със Стефанос Циципас и майчинството, въпреки че все още не е го е изпитала. В професионален план тя отпадна в първия кръг на Mutua Madrid Open, но след това се завърна и показа страхотно ниво на “Уимбълдън”. В личен план нещата не са много по-различни, след като тя преживя раздяла с гръцкия си колега Стефанос Циципас, но това не продължи дълго и двамата са отново заедно.

“Този “Уимбълдън” върна вярата в мен самата и ми помогна да повярвам, че мога отново да бъда сред най-добрите в света. Реших да сменя част от екипа ми след турнира в Мадрид, защото стигнах дъното и почувствах, че това е повратна точка. Започнах да работя отново с физиотерапевта Давид Антона, защото в предишния етап на нашето сътрудничество той ме караше да се чувствам сигурна и уверена. Освен това на турнирите вече ме придружават диетолог и диетолог”, заяви Паула Бадоса в обширно интервю за новия брой на испанското модно списание La Vanguardia.

“Със Стефанос симпатизираме много един на друг. Радваме се на здрава връзка, в която изпитваме взаимно уважение и се разбираме много”, сподели испанската тенисистка.

“За мен майчинството винаги е било много важно. Винаги съм казвала, че бих искала да бъда майка, макар че май има още много време. Сестра ми е 11 години по-малка от мен и с нея винаги съм се чувствала като майка. Това е нещо, което искам в бъдеще и което ще ме развълнува много, когато се случи”, споделя тя.

За фотосесията Паола Бадоса носи тоалети на Rabanne, Uniqlo и испанския дизайнер Илияна Йепес.