ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Григор Димитров победи Дуди Села в мач от първия кръг на турнира в "Куинс Клъб" в Лондон. На трибуните за първи път телевизионните камери показаха любимата му Мария Шарапова. С високо вдигната яка заради ниските температури рускинята преживя целия мач на Григор. Маша мина през замислени периоди, в които българинът беше на път да изпусне двубоя, след това си отдъхна и радостно ръкопляскаше. Димитров даде интервю след двубоя, в което, естествено, беше попитан и за красивата подкрепа на Мария.

"Обичам този турнир, много е специален за мен. Можеш да почувстваш историята, когато стъпиш на корта тук, винаги се чувствам добре. Надявам се някой ден да успея да спечеля този турнир. Определено присъствието на Мария ми дава увереност. Тя е до мен, радвам се, че е така, радвам се, че успя да дойде. Ден, като всеки друг“, коментира Гришо.

"Беше много дълъг ден за мен, радвам се, приключих с този първи кръг. Дуди Села е труден съперник, игра добре, с бързи сервиси, сервираше дори и за спечелване на мача. Не се даде лесно, но се радвам, че минах през този мач, и очаквам следващия. Трябва да си взема и някой поуки от този двубой,“ заяви Гришо след победата над Дуди Села.

"Първо, условията не бяха много добри, защото се стъмваше бързо, не можех да виждам добре топката. Можех да се справя и по-добре, особено в третия сет. Трябваше да се възползвам по-добре от точките си за пробив. Прибързвах и със сервиса си, което не ми помогна. Но просто се радвам, че преминах във втори кръг", допълни българинът.

"Ще се съсредоточа само върху това, че съм победил, няма много време за мислене. Ще опитам да почина, да се подготвя за мача с Лейтън Хюит. Той е страхотен играч, гледал съм го през цялата му кариера, а в последно време играе добър тенис. Надявам се да стане хубав мач, радвам се, че съм тук“, завърши хасковлията./БЛИЦ



Снимки от трибуните, на които беше Мария Шарапова:
6_1.jpg

5_1.jpg

8.jpg