ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Сензационно видео как Новак Джокович получава тайнствена бутилка от своя щаб по време на полуфинала срещу Стефанос Циципас на турнира в Париж предизвика сериозен интерес. Мнозина се запитаха дали пък Ноле не получава някакви забранени препарати от своя медицински екип, след като физиотерапевтът на сърбина Улисес Бадио ровеше скришно за нещо в чантата си и след това сипа нещо в бутилката, която след това беше предадена на 35-годишния тенисист.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Всички тези подозрения бяха разпилени от шампиона за Купа Дейвис с Франция Жил Симон. 37-годишният бивш тенисист се присмя на всички, които търсят някаква конспирация в действията на щаба на Новак Джокович. Симон стори това на профила си в „Инстаграм“.

„Хората, непознаващи тениса и неразбиращи нещата, които са съвсем нормални за един професионален тенисист, започват да търсят някакви сензации. Всичко си има съвсем просто обяснение. Редица от спортистите имат сключени рекламни договори и за да не ги нарушават, не използват течностите, предоставяне от организаторите на турнирите и техните спонсори. Вместо това се използват необозначени бутилки. В това няма нищо нередно. Мнозина го правят, но тъй като не са толкова популярни като Новак, никой не обръща внимание. Сега обаче намериха нов повод за сензации и опити за очерняне на Джокович“, заяви Симон.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК