ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият №1 в световната ранглиста Новак Джокович загуби снощи финала на Мастърс турнира в Париж, отстъпвайки с 6:3, 3:6, 5:7 на 19-годишния датчанин Холгер Руне. Преди това сърбинът победи Стефанос Циципас в драматична битка. По време на полуфинала обаче се случи нещо доста странно, което е напът да взриви света на тениса.

Журналистът Деймиън Райли от британското издание "The Spectator", който присъства на мача в зала "Берси", запечата любопитен момент - подозрително поведение на физиотерапевта на Джокович - Улисес Бадио, и част от антуража на сърбина.

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

По време на една от почивките Бадио започва да сипва нещо в бутилката, която секунди по-късно бива занесена на световния №7 от едно от децата, подаващи топките. Аржентинецът обаче през цялото време се прикрива, а когато друг човек от екипа забелязва, че го снимат, кара двама от седящите до него да се позиционират така, че да пречат на камерата.

"Може ли някой, който е наясно с тениса, да ми обясни какво става тук и защо се случва по този начин? Изглежда много съмнително", написа Деймиън Райли. 

"Липсата на любопитство от страна на медиите е изумителна. По време на "Уимбълдън" Джокович обясни в пълна с журналисти стая, че пие "магическа отвара", а те само се засмяха", добави британският журналист.


 

 

 

Джокович и Улисес Бадио:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК