ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият №1 в мъжкия тенис Рафаел Надал загуби с 0-2 (6:7 (3:7), 1:6) от американеца Тайлър Фриц в първата си среща от финалния АТП турнир в Торино и записа трето поредно поражение за първи път през годината.

Испанецът веднъж вече загуби два пъти поред - от Ник Кириос на "Уимбълдън" в средата на юли и от Борна Чорич в Синсинати в началото на август, но сега увеличи негативната серия на три поредни неуспеха.

Първият от тях бе на US Open от Франсис Тиафо през септември, преди да стане баща, след това Надал загуби и на Мастърса в Париж от Томи Пол в началото на ноември, а тази вечер падна за трети път.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Първият сет в Торино започна равностойно, а Фриц пропусна да направи пробив в третия и седмия гейм. Стигна се до тайбрек, в които Надал се пропука още в началото и още веднъж за 3:6, за да може американецът да вземе сета в крайното 7:3.

Втората част не беше толкова равностойна и Надал бе пробит за 3:1. Двамата изиграха маратонски гейм, в който Фриц пропусна няколко възможности за пробив, но въпреки това взе подаването на Надал. Американецът нямаше проблеми на свой сервис и взе сета с 6:1.

Следващите срещи на Фриц и Надал от "Зелената група" в Торино са срещу Феликс Ожер-Алиасим и Каспер Рууд утре.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК