ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Виктория Томова отпадна от Откритото първенство на Австралия, след като загуби с 1:6, 3:6 от световната №23 Елина Свитолина (Украйна) .

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

За първи път в кариерата си Томова преодоля първия кръг на Australian Open, след като се наложи на старта с 6:4, 6:2 срещу Кайла Дей (САЩ).   Днес обаче нашето момиче не успя след далеч по-реномираната си съперничка. Така Вики вече има три загуби от Елина. 

ПЪРВИ СЕТ
Началото за Вики бе добро. Тя проби подаването на Свитолина. Последва обаче контраудар на украинката. След това Елина дръпна с 2:1 гейма.

В четвъртия гейм Томова поведе с 40:15, но с много агресия от дъното на корта Свитолина постигна нов пробив. Накрая Вики се пропука още веднъж и загуби безславно сета.

ВТОРИ СЕТ
Виктория Томова се представи далеч по-добре във втория сет. В началото двете си размениха по един гейм. След това украинката осъществи пробив и по всичко изглеждаше, че пак ще спечели частта с лекота. Томова обаче бързо възстанови равенството, след като още в следващото подаване на Свитолина върна пробива - 2:2. После българката дръпна с 3:2, но Елина бе безапелационна при подаването си, вземайки го на нула. После тя отново проби за 4:3, взе своето сервиране и накрая с пореден пробив постигна крайната победа.

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ МЪЖЕТЕ – ТУК
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ ЖЕНИТЕ – ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!