Тенис легендата Матс Виландер засипа Григор Димитров с похвали за играта му срещу Стив Джонсън в първия кръг на US Open. Шведът определи българина като топ играч, който е изпълнил перфектно плана си, но го предупреди да внимава, тъй като липсата на игрова практика в последно време може да се окаже проблем за издръжливостта му.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„На Григор му предстои мач с Брендън Накашима, за който ще му е нужно да бъде напълно здрав и пределно мотивиран. Ако не си играл много в предходните седмици, какъвто е случаят с Димитров, тенисист като Накашима може да е много опасен опонент.

Той демонстрира постоянство в играта си, като непрестанно се движи по корта и не прави много грешки. Ако Григор все още е далеч от най-добрата си форма, както изглежда напоследък, го очаква много труден мач, но в никакъв случай не бих го отписал с лека ръка“, заяви Виландер.

Гришо има само един мач с Накашима досега - по-рано през сезона българинът записа победа с 6:3, 6:4 в първи кръг на "Мастърс" турнира в Рим, като до момента това е единственият мач помежду им.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК