Родната тенис звезда Григор Димитров определено е променен. Гришо изглежда много по-уверен на корта и призна преди дни, че това се дължи на щастието, което изпитва в личния си живот.

Любимата му Лолита обаче май е нещо повече от половинка в живота. Рускинята преди години посещава курсове по психология и случайно или не започна да учи феновете си как да бъдат по-уверени.

Османова публикува първия си пост на 3 октомври, когато пък бе последната загуба на Гришо на корта. Българинът загуби с 1-2 от Каспер Руут в Сан Диего, като допусна цели три пробива в решителния сет.

" Ще бъде трудно, но започването на това вече е първата стъпка към промяната! Не се оправдавайте и не се извинявайте, просто го направете!", написа Лолита към упражнения за повишаване на увереността, които Григор вероятно е последвал, тъй като резултатите са видими.

Димитров е в серия от четири поредни победи, включително и над номер 2 в света и шампион на US Open Данийл Медведев, срещу когото имаше три поредни загуби преди това.

Тази вечер около 23:30 часа Григор Димитров излиза срещу Камерън Нори от Великобритания, от когото има загуба в единствения мач помежду им досега.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)