Лошото момче на тениса Ник Кириос за пореден път се забърка в скандал и отново нападна тенистите, които участваха на Adria Tour и се заразиха с коронавирус. Сред тях са Григор Димитров и Новак Джокович. Гневът на австралиеца обаче се изля върху Борна Чорич, който също бе заразен.

Кириос не спира да споделя статуси в социалните мрежи и да обяснява колко е несериозно да се играят такива турнири и да се правят купони от тенисистите. 

Чорич реши да отвърне: "Прочетох написаното от него, но не ме интересува, тъй като той обича да се прави на генерал. Ако някой друг даваше съвети, може би бих разбрал, но точно Кириос... Не е сериозно. Това си е неговият стил и нямам проблем с това", каза Чорич.

Отговорът на Кириос бе моментален.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Камъни ли имаш в главата си. Трябва да пазите здравето на своите приятели и просто се опитвам да ви накарам да бъдете отговорни. Все пак сте просто тенисисти, не сте специални хора. Но както си мислих - интелектуалното ниво на Чорич е 0!", каза Кириос, след което намеси и Григор Димитров.

"Не искам и други играчи да се чувстват като Димитров. Чу ли какво каза Григор? Разбра ли как се чувства, след като е прекарал вируса? Или това е прекалено трудно за твоя мозък?", избухна австралиецът.