Една от най-добрите ни тенисистки от близкото минало - Магдалена Малеева, предупреди Григор Димитров да внимава с медийните си изяви. Според нея българинът трябва да осъзнае, че тенисът е най-важен и не бива да обръща внимание на прожекторите.

"Безспорно Григор притежава страхотен потенциал, но въпросът е да стане по-постоянен в изявите си. Не знам какво трябва да направи, за да се случи това. Той трябва да се научи да се справя и с медийното внимание", сподели най-малката от сестрите Малееви.

"За съжаление не можах да гледам мачовете му. След като победи Анди Мъри, всички в България ще го обичат за известно време. С този потенциал и външен вид няма как да не му обръщат внимание. Григор трябва да реши, че тенисът му е ужасно важен, че ще се фокусира върху него и ще даде всичко за целта. Защото ще играе още няколко години. Този шанс няма да го има още много дълго време. Той е успял, но може още много повече, каза тя пред Tennis24.bg.

"За мен Маша е направила глупава грешка. Със сигурност е била предупредена и не мога да си обясня какво е объркала, но при толкова голям екип е направо непростимо." Така Маги коментира допинг скандала с Мария Шарапова.