ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният №4 Даниил Медведев се класира на полуфинал на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Маями, в който участва и Григор Димитров (б.р. - българинът се изправя срещу Карлос Алкарас около 1 часа след полунощ наше време). Руснакът победи с 6:2, 7:6(7) Николас Джари за час и 42 минути игра. 

В спор за място на финала Медведев ще се изправи срещу Яник Синер, който елиминира Томаш Махач (Чехия). Така руснакът получава възможност да отмъсти на италианеца. Световният №3 Синер победи Медведев на финала на Откритото първенство на Австралия за спечелването на първата си титла от Големия шлем. Двамата също така спориха и за трофея в Маями миналата година, когато руснакът ликува.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Медведев започна по-добре и успя да пробие пръв, повеждайки уверено с 4:1. Джари намали изоставането си, но не за дълго, тъй като руснакът продължи да контролира играта благодарение най-вече на атаките си от основната линия и по-доброто придвижване по корта. Световният №4 завърши сета с нов брейк, надделявайки убедително с 6:2.

Втората част беше равностойна, като нито един от двамата не успя да пробие. Джари имаше шанс да го стори при 5:5, но Медведев се измъкна и в крайна сметка се стигна до тайбрек. В него руснакът изоставаше с 3:5, но въпреки това защитаващият титлата си триумфира след 1 час и 42 минути на корта. 

Мачът беше белязан от инцидент с едно от момичетата, подаващи топките. При един от сервисите си Джари я удари в главата и веднага притича до нея, за да й се извини. Вижте - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!