Младата звезда на българския тенис Адриан Андреев подари специални емоции на деца и приятели на тениса. 17-годишният талант, който през октомври завоюва сребърен медал на двойки от Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес, в продължение на близо два часа игра с малчугани в столичен мол. 
Андреев се срещна с почитатели на играта в "Paradise Center" на специално изграден корт. 

С голямо вълнение децата удряха топка след топка, изпращайки я към своя противник, който логично не се напъваше, но и не пускаше аванта на малчуганите. Посетители на мола също се спираха край корта и с интерес наблюдаваха.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Освен шанса да поиграят с Андреев, който ще започне 2019 г. като №2 в ранглистата на ITF за юноши до 18 години, дошлите за срещата с него получиха автографи върху специални картички на Андриан, посветени на участието му в големия тенис турнир от сериите АТР 250 София Оупън 2019.

С успехите си през 2018 г. Ади заслужи "уайлд кард" за основната схема на надпреварата, на която БЛИЦ е медиен партньор. Турнирът е от 3 до 10 февруари в „Арена Армеец".

През целия 26 декември, както и на 29 декември, гостите на "Paradise Center" ще имат възможност да си купят билети за София Оупън 2019 от магазина на ASICS на първия етаж.

Както е известно, 17-годишният Андреев е сред номинираните в съвместната анкета на БЛИЦ и Министерството на младежта и спорта за спортист на България до 18 годиниСпортният концерн ASICS и неговият представител в България Любо Ганев са официален партньор на анкетатаЛидерът в автомобилния бранш в България "Мото-Пфое" и телекомуникационният гигант "А1"също подават ръка на родните таланти и станаха спонсори на "Спортист на България до 18 години за 2018-а".

!!! Дайте своя глас за "Спортист на България до 18 години за 2018 г." !!!